Beccus Gick Hemmus

Rubriken talar, Rebecca har gått hem=( Innan det så var jag tvungen och göra en sak för en sak hände...KÄNSLIGA LÄSARE, LÄS INTE DET SOM STÅR UNDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Molly satt vid dörren och ville gå ut så jag öppnade (till baksidan) och så gick hon och satte sig direkt för att bajsa-.-' Tidigare idag så var hon ju hos veterinären och fick ta blodprov, dropp och få medicin. Så hon står där med en bajskorv hängandes ur rumpan. Den skulle kunna vara 5-10 cm lång och hon får inte ur den! Jag står därinne och tänker: Nej, herregud nej! SNÄLLA jag vill INTE!
Nästa gång jag tittar ut ur fönstret så sitter hon en bit längre bort än innan och ser allmänt nöjd ut. Jag går ut och ser mig omkring och försöker hitta bajset men det gör jag inte:s Då ställer sig hundjäleln upp och då ser jag... ATT BAJSET FORFARANDE SITTER KVAR I RUMPAN PÅ HENNE!!!!!!!
Jag får såklart rådamp och ber Rebecca (som stod inne och kollade genom fönstret-.-') att hämta papper som jag hoppades kunna få bort bajset med men icke sa nicke, den där bollen av hundskit var ju fast besluten att stanna kvar där! Hon hade ju suttit på det så det var bara en stor klump! Jag lyfter upp henne och tar henne till duschen. Där får jag försöka tvätta bort bajset... det gick såklart inte så då är det bara ett val kvar... h ä n d e r n a =-O Så jag fick gnugga bort skiten!!!!! Så äckligt, kändes som att jag skulle kräkas och klumpen av illamående är fortfarande kvar! Usch, jag kan inte ens skriva mer!

Jag uppdaterar lite senare... när jag klarar av det:s


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0