Hade inget att göra;D


Kärlek
Alltså, kärlek! Bara ordet får en att känna en helt varm i kroppen... iaf för de som är kära eller tillsammans med nån till skillnad från mig som sitter här... singel och trött på allt.

Gräs
Förlåt alla allergiker men jag fullkomligt avgudar gräs! Det är så skönt att kunna ha picnick på en knallgrön gräsmatta eller att bara kunna lägga sig ner och kolla på molnen utan att resa sig upp med en stör fläck på rumpan!

Grillat
Åh, allt som går att grilla ska grillas! Kött, korv, hamburgare... ja, rubbet! Mums!April
Jag hatar april! Vädret är ju det skummaste... EVER! Man kan aldrig veta om det ska snöa eller regna och man blir helt enkelt besviken på detta land när det ska hålla på och regna/snöa hela tiden!

Busschaufförer
De är alltid bittra och sura och kommer alltid försent. Och de ska alltid hålla på och köra fel och sega som in i hel**te!!!! Usch, fy och blä för er!

Svagt batteri
Man ska precis ta upp mobilen och spela nåt spel när man står ute i kylan och väntar på att bussjäv**n ska komma men då ser man att det står "obs, svagt batteri" på mobilskärmen! Jag blir så sjukt arg när det händer! Varför har inte träd eluttag?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0