Ska snart äta frukost!

Ska snart äta frukost och sen borsta tänderna, håret fixa mig och gå till skolan, kvart över ska jag vara hos Fanni. Hatar egentligen tisdagar-.-' Vet inte riktigt varför, mest mornarna stör mig. Då har vi svenska, engelska och sen musik. Jag gillar alla de ämnena (förutom engelska dåra) men alla på samma gång tar så himla lång tid. Svenskan går oftast snabbt men engelskan är som att en minut = Tio år!
Usch! Men nu ska jag inte klaga för mycket här!

Jag skrev ju om min inspirationskick igår och nu är den helt bortblåst... fast det är nog för att jag är så trött. Jag undrar om jag nånsin kommer bli trött på att sjunga. Jag gör det hela tiden, utan att jag ens märker! I duschen, ute med hunden, vid matbordet, på lektionerna, i matsalen, på rasterna, på bussen (a)
Det tar aldrig slut! Undrar om det blev tråkigt om man skulle blogga så mkt, fast det skulle nog inte funka i duschen men det jag menade var att man tröttnar ofta på sånt man gör hela tiden eller någon man är med hela tiden, då kan man behöva en paus för att få tillbaka intresset!

Jag brukar ju ibland säga att jag inte pallar blogga för tillfället men det är absolut inte för att jag inte har lust utan kanske för att det har hänt något i mitt liv som jag måste ta itu med först. Jag försöker att inte ta in mitt personliga liv i bloggen för då blir allt oftast bara större än det borde vara. Det tipsar jag er om! Försök att prata så lite som möjligt om när ni bråkar med någon eller så för då kommer andra lägga sig i och då blir det oftast värre.

Men nu känner jag att inlägget blir för lånngt här, haha!
Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0