Becca!

Rebecca gick hem för en stund sen. Vi har haft så grymt kul de här dagarna asså! Men jag tänkte berätta lite om grönan o så:)

Vi kom dit typ kl 2 och det var hur varmt som helst, man dog! Haha, men aja... vi åkte ganska mycket. Haha, när vi skulle åka bläckfisken så va rebecca asräddx) MEn när de skulle öppna den där grejen man har över benen så gick den inte upp och vi ropa att de skulle öppna min o beccas vagn men ingen sa till dom som jobbade där så vi fick åka en extra gång och gissa vad som hände sen! Den öppnades inte igen ;o Men då vare en skitsnäll kille som sa till personalen att de skulle öppna, annars hade vi fått åka typ tuuuusen gånger-.-
Rebecca fick mig att åka jetline också, jag va skiträdd första gången men sen vare bara kul:D Vi åkte typ tusen gånger! Haha... ´Johannes, Josh o Becca tvingade mig OCKSÅ att åka insane :'( De va typ det värsta jag varit med om! Jag hade ont i huveet flera timmar efteråt! Asså, jag blundade nästan heeeeeeeeeeeeeela tidenxD Paow va där också så vi såg henne, hihi;)

Vi åkte såklart fler grejer men pallar nt berätta om alltxD Tog nåra bilder o filmade lite också men de finns på Beccas mobil. Igår la vi oss tidigt iaf, sen sov vi till typ 10 på morronen o gjorde toast till oss o grabbarna:) Men nu har jag skrivit alldeles för mkt, vi hörs sen ska svara på kommentarer nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0