Emelie Hissar Och Dissar!Husdjur!
Tanken av att varje dag komma hem till en gosig liten pälsboll som man kan gosa med och leka med så mycket man vill gör mig helt varm i kroppen!

Sweetness!
Alla söta föremål och kläder därute gör mig galen! Man vill ju ha allt!

Nagellack!
Nu till våren har så mycket fina färger kommit in! Pastell är inne just nu men andra sommar/vår färger funkar ju precis lika bra:D

Tidningar!
Typiska tjejtidningar gör en så glad. Man blir på bra humör och det är ju faktiskt roligt att läsa! När man kollar i brevlådan och ser favvo-tidningen ligga där i sin lilla plastförpackning så känns det helt plötsligt som att det är sommar igen och sängen blir en strand, lampan blir en stekand sol! Inte riktigt men ajaxDHundägare (inte alla)
Jag vet inte hur många gånger jag har dissat dom men jag HATAR hundägare som har sina hundar lösa utan koll, inte plockar upp efter sina hundar eller inte lyssnar när man säger att ens hund löper och inte ska va me hanhundar!!! Det är det värsta jag vet!

Äcklig mat!
Nere i köket så lagar pappa någon svampgrej med kött och tro mej, det är inte gott! Hehe, jag har inte ens smakat än men ändåxD Finns det inte mat som är nyttigt OCH gott!?

Den här jäkla vintern som aldrig tar slut!
Så fort man tror att det ska bli vår och att snön nästan har töat bort så tittar man ut genom fönstret och ser att det snöar!!! Varje gång det händer så skriker jag och det är alltså väldigt ofta!

Det var min hiss och diss!:D
Glöm inte tävlingen i tävlingskategorin<33


Kommentarer
Postat av: Cassie ♥

Håller med dig :) Det är drygt när vissa hundägare inte ens plockar undan bajs. Det stör mig verkligen det har hänt flera gånger att man får hundbajs på skon. Det HATAR jag verkligen. det är ju inte hundens fel utan självaste ägaren. Ärligt talat så tycker jag precis samma sak när det gäller både hissarna och dissarna :)

2010-03-22 @ 19:43:49
URL: http://cassiefoto.blogg.se/
Postat av: Cassandra

Sv; gött de ! :D

2010-03-22 @ 19:58:50
URL: http://cassandrababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0