Life is rätt good ändå

Men godmorgon! Sorry för utebliven uppdatering idag (igår, hehe..). Jag har degat galet och även hunnit med att shoppa. Supernöjd med det jag fick hem. Ska försöka (finna orken att) lägga upp bilder imorgon så att ni också får se.

Omg... Okej, jag vet att det här låter sjukt konstigt. Men medan jag satt och skrev det jag precis skrev ↑ så lyssnade jag på denna låt:  Den är så härlig och jag lyssnade visserligen på den för första gången någonsin, men tanken bara slog mig... Jag är lycklig..! Jag vet inte, bara kände ett rus av obeskrivlig lycka och började fånle och grejer. Och jag kände bara att jag var tillbaka i förra året, då jag var sådär äckligt lycklig. Och visst, jag har stött på motgångar och jag har inte alltid varit på topp. Men jag har aldrig gett upp, någonsin. Och det tänker jag inte göra i framtiden heller. Allt blir fan bra. YAAAAAAAAAAAAY! Och inte att jag har varit dunderdeprimerad innan heller, men... Aja, det är svårt att förklara. Förhoppningsvis är det någon som i alla fall kan försöka förstå vad jag försöker säga.
Vet att det låter wack, för när jag skriver så inser jag hur cepe jag faktiskt är, haha. Men alla haters, ni får bara ta och acceptera att jag är fan glad just nu. OJ, det märks att klockan är två på natten och att jag är trött, men äh. Nu ler vi.
Delar med mig av mitt leende till er även på bild ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0