Plugg plugg plugg

Lade märke till en sak häromdagen. Skolan har tagit över mitt liv. Och det är inte bara något jag säger, men det är verkligen så. Förra året, när jag gick i sjuan, så var inte skolan en så big deal. Obviously. Nu i åttan är allt så mycket seriösare, fast det har man ju ändå varit beredd på. Kanske är det för att jag bryr mig så mycket som jag gör... Har ingen aning.
Det känns som att jag knappt hinner leva liksom. Varje gång jag ska göra något så måste jag kolla om jag har läxor eller prov först. I min hjärna så finns alltid skolan någonstans. Det bara sitter fast där och skapar massa stress och ångest.
Alltså, det är ju klart att jag bryr mig om skolan och pluggar osv.. men herregud. Det känns bara som att det har blivit för mycket just nu. Åh, och nu sitter jag ju här igen och tänker så det knakar... på skolan.
Nej, nu stänger jag böckerna för idag och fixar mig för sängen. Orkar inte stirra mer på alla dessa fraser, bokstäver och siffror. Hjärnan behöver vila. Imorgon är en ny dag, nya utmaningar, nya läxor...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0